Men vem besitter förmågan att veta vad som ryms i en individ?

Livet är himla bra, hörreni. Jag mår bra och är lycklig, jag har ett intressant jobb, en perfekt familj, två underbart fina hästar och den bästa hund en människa kan önska sig. Vad mer kan jag egentligen kräva?
.
Jag menar hur fin får man bli?

.
Visst, det gör ont att mormor inte ringde och grattade mig igår. Men jag så tacksam för att jag fick känna henne i nästan 29 år. Det gör ont, men det är okej. Jag är lycklig ändå. För jag ser hennes fotavtryck i de förändringar som skett i mitt liv sen hon gick bort. Jag tror inte på spöken. Men jag tror på mormor och mormor trodde på kärleken och jag litar på henne.
.
Igår fyllde jag som sagt år. Ett år kvar till 30 och det känns spännande! Jag vet hur ofantligt mycket som kan hända på ett år så jag väntar spänt på mitt 29:e år.
.
Igår kväll satt jag på min chefs balkong i Stockholm och drack vin och pratade med chefens amerikanska man. Jag älskar verkligen Stockholm! Imorse hade hennes man gjort världens godaste ägg och baconfrukost till mig. Så skulle man vakna varje dag!
Efter frukosten tog vi tunnelbanan till konferanscenter (folket hus) och fick lyssna på massa intressanta saker. Visst företaget jag arbetat för har haft sina uppförsbackar och har säkert flera kvar, men det kommer blir bra. Magkänslan säger så, vi har i alla fall världens bästa affärsidé!
.
Det bjöds på kattfiskfilé, vilket nog är min favoriträtt nu. Mums!
.
I fredags så hade en kollega och vän med sig sin dotter till jobbet. Dottern är helt underbar och vi brukar busa och prata när vi träffas. Mitt uppe i allt busandet i fredags så stannade hon upp och tittade på mig och sa:
Barnet: "Du är nästan som min storasyster"
Jag: "Men om jag är din storsyster så är ju du min lillasyster!"
Barnet "Ja, det vill jag vara"
Kärlek i en vansinnigt ren form.
Samma femåring är förövrigt orolig för mig, eftersom jag bara reser och jobbar hela tiden. Barn är fantastiska.
.
Det är verkligen fantastiskt vad ett år gör. Jag har ju till och med tyckt synd om en Sverigedemokrat i år. Vad var oddsen på det? Missbruk suger.
.
Bästa botet mot hjärtesorg.


.

Nu sitter jag på tåg ner mot "hemma" och kan knappt vänta på att få krama om min riktiga lillasyster, föräldrar och systers sambo/lillebror/sjukt bra vän.
Kom igen nu tåget, jag vill hem!

I say, make music with what you can!

Idag är ingen vanlig dag, för idag fyller jag 29 år.
Man hade nästan kunnat anklaga mig för att vara vuxen.
.

 

Now you understand
Just why my head's not bowed.
I don't shout or jump about
Or have to talk real loud.
When you see me passing
It ought to make you proud.
I say,
It's in the click of my heels,
The bend of my hair,
the palm of my hand,
The need of my care,
'Cause I'm a woman
Phenomenally.
Phenomenal woman,
That's me.


 


RSS 2.0